Tine Eskelund


Da jeg var 17 år begyndte jeg at have klardrømme, altså at drømme om hændelser i fremtiden.
Det var stort og mærkeligt og meget skræmmende. For hvad er tid når jeg kan bevæge mig ind i tiden om en uge.

Som 20 årig gik jeg til healing og overtonesang hos Peter Limkilde. Det var åbnende på en meget fin og lys måde. Og da jeg senere arbejdede med åndedrætsterapi (holotropic breathwork) hos Holger Dumstrei, begyndte åbningen for alvor at tage fat. Hos Holger stiftede jeg også bekendtskab med Shamanismen.

Jeg begyndte så småt at kanalisere fra den åndelige verden.

Budskabet har altid været:

VI ER ALLE LIGE.
GUD ER I DIG, GUD ER I ALLE,
VI ER ALLE DEN HØJESTE SKABER TIL SAMMEN.

Med tiden har det udviklet sig, så jeg i dag arbejder på flere planer. Jeg er autodidakt og har ikke fulgt en bestemt skole.

Jeg bruger healingen, mærker og ser energi, får billeder, hører telepatisk, formidler fra den åndelige verden.

Når jeg arbejder handler det egentlig ikke så meget om hvilken evne jeg bruger. Det handler mere om, at det enkelte menneske føler sig set oprigtigt og kærligt. Det er den enkelte der er i centrum, ikke mig. Jeg er blot formidler.

Gennem årene har jeg arbejdet terapeutisk kropsdynamisk, bla. hos Richard og Catherine Galbraith i Spanien. “Leela, sacred fire” (Osho).
Senere har jeg arbejdet med Micromovement – en bevægelsesbevidstheds træning. Dansen har altid været min følgesvend – en dejlig måde at bevæge sig på, være i og til tider transformere energien / følelserne på. Dyrket yoga, buddhistisk praksis, meditation og betragter også mig selv som Kristen Budhist.

Har været i shamanistisk træning hos russisk sibirisk shaman AHAMKARA.
De sidste par år, har jeg bevæget indenfor Tantrisk praksis. Senest med uddannelse hos SOMANDA som Tantrisk massage terapeut, hvor jeg arbejder med livsenergien i kroppen. En dybt transformerende metode til at forløse gamle traumer hvor energien er blokeret.

Til daglig arbejder jeg som sygeplejerske og elsker mit arbejde.


Tine Eskelund

Foto: David Wrubel

Solkrogen 9B 3390 Hundested
tine(at)tineeskelund.dk +45 2714 8121